Sustainathon
2-3 juni 2021

Om arrangementet

2.-3. juni 2021 har du som student mulighet til å delta på Sustainathon i Kristiansand.

Sustainathon er en case-løsnings workshop hvor studenter fra hele Norge kommer til Kristiansand for å løse caser fra næringslivet. Studentene får 30 timer på seg til å komme opp med nye tanker og løsninger, som skal resultere i et konsept eller være en direkte løsning på et problem som bedriftene har. En jury velger ut top to grupper som får mulighet til å pitche sin løsning under Bærekraftskonferansen 4. juni.

Dette gjør vi i samarbeid med Universitetet i Agder og Start Norge, totalt 45 studenter, 10 mentorer/coacher og tre caseholdere (Hennig-Olsen Is, Coop Sørvest og Eyde-Klyngen).

Praktisk informasjon:

Tid: 2.-3. Juni
Oppmøte: 2. juni kl. 10.00
Slutt: 3. juni ca. kl. 16.30
Overnatting: Caledonien Hotell
Caseløsningsted: Bølgen Bærekraftsenter, Vestre Strandgate 12.

Sustainathon starter onsdag kl. 10.00, med et program som går frem til torsdag kl. 16.30. Her vil vi gå igjennom metodikk og casene før studentene går i gang med caseløsningene. De vil få hjelp av coacher som vil være tilgjengelig hele døgnet. Bedriftene vil være tilgjengelige for spørsmål.

Deltakelse på Studentene er kostnadsfritt for studentene, det eneste du trenger er å dekke er reisen. Av oss får dere hotellovernatting på Caledonien (fra 2.-3. juni), mat (frokost, lunsj, middag og kveldsmat) og drikke. Det eneste du trenger å ta med er en laptop eller et tablett som du kan notere/jobbe på.

Har du spørsmål, ta kontakt med vår prosjektleder:
Bjørn Andreas Mong
416 75 575
bjorn.mong@bfestivalen.com / post@bfestivalen.com