Bærekraftsmiddagen
3 juni 2021 kl. 17:15

Om arrangementet

Årets tema er mat, i lys av FNs satsning på temaetog FN-toppmøtet om mat og matsikkerhet. Med dette så høyt på agendaen ønsker vi å kunne spre kunnskap og inspirasjon til en mer bærekraftig matproduksjon og forbruk. Det blir en uformell og innholdsrik kveld i Caledonien Hall på Radisson BluHotel, med nye smaksopplevelser, bekjentskaper, og perspektiver på temaet mat.

Årets tema for Bærekraftsmiddagen er mat, i lys av FNs satsning på temaet og FN-toppmøtet om mat og matsikkerhet. Med dette så høyt på agendaen ønsker vi å kunne spre kunnskap og inspirasjon til en mer bærekraftig matproduksjon og forbruk.

Bærekraftsmiddagen blir en avslappet bankettmiddag hvor vi ønsker velkommen til næringsliv, studenter, akademia og politikere til en inspirerende kveld med mat i fokus.

Vi serverer en 3-retters middag med spennende sammensetninger basert på lokale råvarer. Det blir mulighet for koronavennlig nettverking og hygge. Vi får høre lærerike foredrag om kjente og ukjente råvarer, og hvordan ta i bruk disse.

Hvordan kan man spise mer bærekraftig hjemme og på jobb? Hva kan du gjøre for å velge bedre råvarer, kaste mindre og ta gode valg i hverdagen? Dette og mye mer vil bli diskutert under Bærekraftsmiddagen.

Det blir en innholdsrik kveld i Caledonien Hall på Radisson Blu Hotel, med nye smaksopplevelser, bekjentskaper, og perspektiver på temaet mat.

Dørene åpner 17:15 hvor vi ønsker velkommen til aperitiff i restauranten Grenseløs. Deretter går turen opp til Caledonien Hall kl 18:00 hvor programmet begynner.

Innlegg

  • Trine Omholt om Morgenfugl sin innovative og bærekraftige måte å drive kantine på, og hva som skjer fremover.
  • En gjest fra Under, om deres innovative bruk av råvarer på land og under vann, samt deres nytenkende matfilosofi.
  • Per Løberg Eriksen fra Coop Norge, om hvordan følge EAT dietten hvor man spiser helt bærekraftig.

Sofaprat, ledet av konferansier Trine

  • Benjamin Dogan fra TilStede mat og mer.
  • Leonore Olsen, gründer av SJY Seaweed, som produserer tare snacks.
  • Kathrine Ubostad fra UNDER
  • Per L. Eriksen fra Coop Norge.

Foredragsholdere middag